ddd

Basında Biz

Sıralı otogaz sistemleri Özençler Otogaz Otomobilleri İle tanıtılacak.

İtalyan BRC’nin 5 yıldır üzerinde çalıştığı BRC LDI Sistemi, Mart 2013’teİstanbul’da yapılacak olan fuarda görücüye çıkacak. BRC bu sistemini Çorum’dan Özençler

Otogaz tarafından İtalya’ya yollanan ve testleri tamamlanan araç ile yapacak. BRC satış ve montajında 3 yıldır Türkiye ikincisi olan Özençler Otogaz sahibi Abdullah Özenç, 2015 yılına kadar Türkiye’de en başarılı LPG -CNG Servisi olmayı hedeflediklerini söyledi.

Çorum’da 37 yıldır Sanayi Çarşısı’nda faaliyetlerini sürdüren ve son yıllarda yaptığıatılımlarla ülke çapında adını duyuran Özençler Oto Elektrik ve Otogaz, dünya vitrinine çıkıyor.

Abdullah Özenç tarafından 1975 yılında kurulan ve 1998 yılından beri de otogaz sektöründe hizmetlerini sürdüren Özençler Otogaz, sıralı otogaz sistemlerinde dünya lideri olan BRC tarafından yeni geliştirilen bir sistemin tanıtımınıyapacak.

Çorum’da 2006 yılından beri BRC Otogaz sistemlerinin İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayiliği’ni yürüten ilimiz başta olmak üzere Kayseri, Çankırı, Yozgat, Amasya, Samsun, Giresun, Trabzon, Sinop, Kastamonu, Rize, Artvin, Tokat, Sivas, Nevşehir ev Kırşehir gibi 15’in üzerinde kente de hem yedek parça satışı hem de otogaz sistemi montajında hizmet veren Çorum Özençler Otogaz, sıralı otogaz sistemlerinde dünya lideri olan BRC’nin TSI motorlu araçlarda uygulamaya koyacağı yeni sistemin takılı olduğu lansmana kendi aracı ile katılacak.

BRC tarafından geliştirilen ve 5 yıldır üzerinde çalışılan yeni sistem için Özençler Otogaz tarafından İtalya’ya yollanan aracın montajının sürdüğünü belirten Abdullah Özenç, aracın Mart 2013’de İstanbul CNR’de düzenlenecek LPG-CNC Fuarı’nda dünya vitrinine çıkacağını açıkladı.

“Çorum’un ismini ülkeye duyuruyoruz”

BRC’nin satış ve montaj adetinde 2009 yılında 4. Olduklarını, son üç yılın ise Türkiye ikincisi olmayı başardıklarını hatırlatan Abdullah Özenç, “Tüm Karadeniz ve İç Anadolu'ya gerek malzeme göndererek gerekse bu illerdeki BRC bayilerine düzenli eğitimler veren, bu bölgelerdeki teknik desteği sağlayan Özençler Otogaz, hem bu bölgede lider bir firma olmanın hem de Çorum ilinin ismini gerek bölgesel olarak gerekse ülke genelinde duyurmanın da gururunu yaşıyor.

“Dönüşümde çok problem yaşanıyor”

Özençler Otogaz olarak direkt enjeksiyonlu araçlara 4 yıldır dönüşüm yapıyoruz. Özellikle FSI motorlarda çok tecrübeliyiz. Sektörde FSİ araçlara LPG dönüşümünde çok problemler yaşanıyor ve araç sahipleri istedikleri tasarrufu sağlayamıyor. Bunun nedeni kalitesiz ürün, yanlış montaj ve yanlış kalibrasyondur. FSI araçlara yapılan LPG dönüşümlerinde her yıl İtalya'ya BRC Fabrikası’na giderek eğitimler alıyoruz ve bu araçların LPG dönüşümlerini de sorunsuz şekilde yapmaktayız”dedi.

Yeni sistem 2013’te

TSI motorlarda ise İtalyanların 5 yıldır farklı bir sistem üzerinde çalıştığını LDI denilen bu sistemin LPG’yi likit halde aracın kendi yakıt hattını kullanarak yüksek basınç pompası ile yanma odasına püskürttüğünü söyleyen Özenç, “BRC LDI Sistemi ile araç gerek soğuk motorda gerekse sıcak motorda sürekli LPG ile çalışıyor. Aracın performansı yüzde 5 artarken benzine göre yüzde 50’ye yakın tasarruf sağlıyor. Bu sistem için 3 ay önce İtalya’ya BRC Fabrikası’na şirketimize ait 2012 model Wolksvagen TSI 160 HP lik aracımızı götürdük. Aracımız şuanİtalya'da testlerini tamamladı. Dünya ve Türkiye tanıtımı için BRC müşterilerinin beğenisine sunulacaktır. Bu sistemi montajlarına 2013 yılında başlamayı düşünüyoruz” diye konuştu.

“LPG daha ekonomik”

SıvılaştırılmışPetrol Gazı kelimelerinin baş harflerini ifade eden LPG’nin renksiz ve kokuz olduğunu hatırlatarak benzine göre daha ucuz bir yakıt olan LPG’nin şehir içinde yüzde 40, uzun yolda ise yüzde 45 daha ekonomik olduğunu anlatan Özenç, LPG’nin ayrıca motor ömrünü uzattığını, motor yağının kalitesini bozmadığını,oktan değerinin yüksek olduğunu, saf olduğu için karter yağını sulandırmayarak motor yağının değişim sürecini uzattığını, motoru temiz tutarak karbon ve kurum oluşturmadığını, benzine oranla doğa dostu bir yakıt olduğunu, eski ve yeni teknoloji tüm motorlara uyum sağladığını, performansta fazla bir değişikliğin de olmadığını ve LPG’nin yüksek termodinamik özellikleri sayesinde daha iyi bir yanma sağlayarak motorlara zarar vermediğini dile getirdi.

“Sıfır kilometre araçların motor garantisi sürüyor”

LPG kullanmak için kaliteli ürün, doğru montaj ve doğru kalibrasyonun gerekliliğine değinerek bu sebeple tüketicilere araçlarını her LPG servisine değil de konusunda uzman tecrübeli servislere emanet etmelerini tavsiye eden Abdullah Özenç, hacimsel olarak LPG’li bir aracın benzine göre yüzde 15 oranında daha fazla yakıt tükettiğini ancak benzin ile LPG fiyatındaki farktan dolayı yüzde 40 oranında tasarruf sağlandığını açıkladı.

Özençler Otogaz olarak serviste tüm benzinli motorların dönüşümünün yapıldığını,ağırlıklı olarak 0 kilometre araçların dönüşümünü yaptıklarını, firmalarında yapılan dönüşümün sonrasında araçların motor garantisinin devam ettiğini belirten Abdullah Özenç, “LPG kaynaklı bir sorun ile karşılaşıldığında araç sahibi aracını yetkili serviste ücretsiz yaptırabilir ve bu masraf üçüncü şahıs mali mesuliyet sigortamız tarafından karşılanır. Bugüne kadar Fiat Tofaş,Chewrolet, Proton, Skoda, Seat, Hyundai, Honda ve Suziki gibi markalar 0 KM de garanti dahilinde BRC ile anlaşmıştır. Bu markaların dışında diğer otomobil markalarına da gerek 0 km de gerekse ikinci el araçlara LPG dönüşümleri yapmaktayız” diye konuştu.

Firmalarının konusunda uzmanlaşmış kadrosu ile TSE hizmet yeterlilik belgesine, bu belgenin gerektirdiği tüm donanıma, bu konudaki dünya standardı olan ECE-R 67.01 ve TSE belgeli orijinal parçalar kullanarak, eğitimli teknisyenleri ile hizmet verdiğini anlatan Özenç, BRC’nin tüm dünyada tanınan ve müşteri memnuniyeti sağlayanİtalyan bir firma olduğunu, yılların tecrübesine sahip güçlü bir firmanın desteği ile tüm Türkiye’ye hizmet verdiklerini, tüm ülke sathına yayılmış genişbir servis ağları bulunduğunu, LPG dönüşüm kitleri ile ürünlerin aynı markadan oluştuğunu, melez kitin kullanılmadığını, montajda aracın orijinal kablolarının kesilmediğini, gaz girişlerinde emme manifoldunun delinmemesinin BRC’ye ait bir sistem olduğunu, montajını yaptıkları ürünlerin BRC’nin uluslararası “ÜRÜN MALİMESULİYET” ve “3. SAHIŞ MALİ MESULİYET” sigortalarına sahip olduğunu, montajda garanti belgelerin elektronik ortamda düzenlenerek müşteriye verildiğini söyledi.

Abdullah Özenç, kalitede süreklilik, uygun fiyat, karşılıklı güven ve dürüstlük anlayışıiçinde 2015 yılına kadar Likit Petrol Gazı (LPG) ve Doğalgaz (CNG)nin araçlarda alternatif yakıt olarak kullanımı pazarında Türkiye’de en başarılı LPG -CNG Servisi olmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Abdullah Özenç daha ayrıntılı bilginin Aşağı Sanayi 6.Çelik Sk. No:8 Merkez/Çorum adresinden veya 0 364 213 51 73 telefondan alınabileceğini sözlerine ekledi.

“Tavsiyeyle Özençler’i seçtim, çok memnunum”

Sıralıotogaz sistemlerinde dünya markası olan BRC’nin İçanadolu ve Karadeniz Bölge Bayiliği’ni yürüten Özençler Otogaz, çalışmalarıyla Çorum ve ilçelerinin olduğu kadar bölge illerinin de dikkatini çekmeye devam ediyor.

Samsun’un Alaçam İlçesi’nde gelen öğretmen Ümit Mustafa Kocadal da bu kişilerden biri. Özençler Otogaz’ın bölgede tanınan ve bilinen bir BRC servisi olduğunu belirten Kocadal, tavsiye üzerine tanıştığı firmadan oldukça memnun olduğunu açıkladı.

Daha önce aracında LPG bulunmadığını ancak tavsiye üzerine Özençler Otogaz’ıseçtiğini belirten Kocadal, ilk aracında hiçbir sorun yaşamadığını, yeni aldığıaracına da en iyi uygulamayı yaptığı için Özençler’de yaptırdığını kaydetti.



Sıralı Sistem Montajında Devrim
Sıralı Sistem Montajında Devrim...
Suzuki de Artık BRC li
HONDA'dan sonra bir diğer Japon devi SUZUKI'nin de BRC'yi seçmesinin haklı gururunu bayi ve müşterilerimizle paylaşıyoruz...
Sıralı otogaz sistemleri Özençler Otogaz Otomobilleri İle tanıtılacak.
Sıralı otogaz sistemleri Özençler Otogaz Otomobilleri İle tanıtılacak....
Brc İç Anadolu Ve Karadeniz Bayileri Toplantısı
Brc İç Anadolu Ve Karadeniz Bayileri Toplantısı...
Brc Ldı (Tsı-Tfsı-Gdı) Resmi Olarak Roma'da Tanıtıldı
Brc Ldı (Tsı-Tfsı-Gdı) Resmi Olarak Roma'da Tanıtıldı...
Japon otomobil devi HONDA' da BRC' yi seçti
Japon otomobil devi HONDA' da BRC' yi seçti...
Çorum'da Ticari Taksiler Yenileniyor.
Çorum'da Ticari Taksiler Yenileniyor....
Özençler Otogaz Boyabat -Sinop'ta
Özençler Otogaz Boyabat -Sinop'ta...
Brc Elektronikten Dev Yatırım
Brc Elektronikten Dev Yatırım...
Tak Brc'yi Kap 500 TL'yi
Tak Brc'yi Kap 500 TL'yi...
Özençler Otogaz Fsı Montajları
Özençler Otogaz Fsı Montajları...
İtalya'da BRC Fabrikasına Gezi
İtalya'da BRC Fabrikasına Gezi...
Yeni İşyerimiz Hizmetinizde
Yeni İşyerimiz Hizmetinizde...
Çorum 6.Sanayi ve Ticaret Fuarı
Çorum 6.Sanayi ve Ticaret Fuarı...
5.Çorum Sanayi Ticaret Furındayız
5.Çorum Sanayi Ticaret Furındayız...
Korsan Servis ve Distribütörlere Dikkat..!
Korsan Servis ve Distribütörlere Dikkat..!...
Lpg Artık Tüm HYUNDAI? lerde?!
Lpg Artık Tüm HYUNDAI? lerde?!...