ddd

Basında Biz

İtalya'da BRC Fabrikasına Gezi

2010 yılı için 2A Mühendilik A.Ş. ile Özençler Otogaz BRC Bölge Bayi olarak faliyet bölgemizde bulunan başarılı bayilerimize bir program hazırladık.
Bu organizasyon ile başarılı bayilerimiz ile birlikte İtalya'da 21-24 Aralık tarihleri arası 4 gün süren bir gezi organize edildi. Bu gezi ile dönüşüm hizmetini vermiş olduğumuz ürünümüz BRC Lpg sistemlerinin üretim standardını ve BRC fabrikasını daha yakından görme fırsatı bulduk.
Müşterilerimize kalitesi dünya standartlarında kanıtlanmış olan bu ürün ile ilgili hizmet sunmaktan mutluluk duyuyoruz. İtalya Gezisine ait yazımız aşağıdadır.

BRC İTALYA GEZİSİ

Geçen sene bu tarihlerde BRC Türkiye Distiribütörü ile 2010 yılı satış hedefleri ve uygulanacak stratejilerini konusunda görüşürken bölgemizde satış hedeflerini tutturan bayilerimizi İtalya’ya BRC fabrikasına götürme kararı aldık.Bu proje hem BRC 2A Mühendislik hem de Özençler Otogaz açısından bir ilk olacağı için bizi oldukça heyecanlandırmıştı.2010 yılının lpg sektörü açısından oldukça iyi geçmesi ve bölgemizdeki bayilerin de önemli katkılarıyla 2010 yılı satış hedeflerini çoğu bayimiz tutturdu.

21-25 Aralık 2010 tarihleri arasında 5 gün süren İtalya gezisi oldukça başarılı geçti.BRC fabrikasına yapılan ziyarette BRC ceo su Marianho bayileri kapıda karşıladı Daha sonra toplantı odasına geçilerek BRC gene müdürü Marco Seimandi genel bir bilgilendirme yaparak bayilerin sorularını cevapladı Marco seimandi ;Türkiyenin 2010 yılında BRC nin dünyadaki distiribütörleri arasındaen iyi 1. Ülke durumuna geldiğini ve bunun için BRC Türkiye bayilerine teşekkür etti.

Fabrika gezilmeye başlandığında BRC nin ne kadar teknolojik bir ürün olduğunu daha iyi anlamaya başladık.Zaten Avrupa’da ve Amerika’da anlaşmalı olduğu araç üreticiler listesini gördüğümüzde bunu anlamak zor olmadı.Chewrolet ,Ford,Subaru,Wolksvagen ,Citroen ,Peugeot,Mercedes,Volvo ,Mitsubishi,Jaguar,KİA ,Hyundai,Tata,Suzuki markalı araç üreticileri ile BRC 0 km araçlarda anlaşmalı olarak çalışmakta ve bu markalar lpg dönüşümünde BRC yi tercih etmektedirler.

Fabrika gezisine öncelikle Prototip odasından başladık .Bu bölümde 2011 model araçlara BRC lpg sistemi takılıp Laboratuar ortamında emisyon testleri yapılmakta.Hatta prototip odasında henüz piyasada olmayan Chewrolet marka bir araca demo BRC lpg sistemi takılmıştı

BRC fabrikasında0 km araclara otomasyon biçimde lpg sistemi takılan bölüm bayilerimizin ilgisini oldukça çekti.(bknz 4.resim) Bu bölümde ağırlıklı olarak bayanların çalıştığını çünkü bayanların daha dikkatli olduğu ,ellerinin narin ve daha yetenekli olarak iş yaptıkları ,erkeklerin ise daha çok ağır işlerde çalıştığı bilgisi verilince bayilerimiz arasında gülümsemeler oldu.Fabrikanın dışında park alanında ise montajı bekleyen yüzlerce 0 km araç vardı

Fabrikanın tüm bölümlerinde resim çekmemize izin varken sadece BRC ENjEKTÖRLERİNİNüretildiği alanın resim edilmesi yasaktı ;çünkü BRC nin diğer lpg markalarından en önemli özelliği kullandığı elektronik enjektörlerdi.Üretim o kadar teknolojikti ki tüm işi sadece robotlar yapıyordu ve odanın havası sürekli strilize edilerek ;sıcaklık nem vs etmenler bile düşünülerek odaya toz zerresinin girmesine bile izin verilmiyordu.

BRC RACİNG TEAM : BRC nin modifiye edilmiş lpg li araçlarının bulunduğu BRC yarış Ekibini ziyaretimizde 400 HP lik ve BRC lpg takılmış Nissan 350z modeli çok ilgimizi çekmişti.

Aksam BRC Ceo BRC bayileri için bir akşam yemeği verdi ve yemekte Özençler Otogaz sahiplerinden Mehmet Özenç ödül aldı

Özençler Otogaz olarak 2010 yılı hedeflerini tutturan bayilerimize verdikleri hizmet ve performans için teşekkür eder ,gelecek yıl aynı girişimi yaparak farklı ülkelere ziyaret edip farklı aktiviteler yapmak için şimdiden Özençler Otogaz olarak kolları sıvadığımızı belirtmek isterim.



Sıralı Sistem Montajında Devrim
Sıralı Sistem Montajında Devrim...
Suzuki de Artık BRC li
HONDA'dan sonra bir diğer Japon devi SUZUKI'nin de BRC'yi seçmesinin haklı gururunu bayi ve müşterilerimizle paylaşıyoruz...
Sıralı otogaz sistemleri Özençler Otogaz Otomobilleri İle tanıtılacak.
Sıralı otogaz sistemleri Özençler Otogaz Otomobilleri İle tanıtılacak....
Brc İç Anadolu Ve Karadeniz Bayileri Toplantısı
Brc İç Anadolu Ve Karadeniz Bayileri Toplantısı...
Brc Ldı (Tsı-Tfsı-Gdı) Resmi Olarak Roma'da Tanıtıldı
Brc Ldı (Tsı-Tfsı-Gdı) Resmi Olarak Roma'da Tanıtıldı...
Japon otomobil devi HONDA' da BRC' yi seçti
Japon otomobil devi HONDA' da BRC' yi seçti...
Çorum'da Ticari Taksiler Yenileniyor.
Çorum'da Ticari Taksiler Yenileniyor....
Özençler Otogaz Boyabat -Sinop'ta
Özençler Otogaz Boyabat -Sinop'ta...
Brc Elektronikten Dev Yatırım
Brc Elektronikten Dev Yatırım...
Tak Brc'yi Kap 500 TL'yi
Tak Brc'yi Kap 500 TL'yi...
Özençler Otogaz Fsı Montajları
Özençler Otogaz Fsı Montajları...
İtalya'da BRC Fabrikasına Gezi
İtalya'da BRC Fabrikasına Gezi...
Yeni İşyerimiz Hizmetinizde
Yeni İşyerimiz Hizmetinizde...
Çorum 6.Sanayi ve Ticaret Fuarı
Çorum 6.Sanayi ve Ticaret Fuarı...
5.Çorum Sanayi Ticaret Furındayız
5.Çorum Sanayi Ticaret Furındayız...
Korsan Servis ve Distribütörlere Dikkat..!
Korsan Servis ve Distribütörlere Dikkat..!...
Lpg Artık Tüm HYUNDAI? lerde?!
Lpg Artık Tüm HYUNDAI? lerde?!...